dizajn vozila

Dizajn vozila.

Snažni karakter, samopouzdani stil.

Više svjetlosti, izuzetni dizajn.

LED svjetla visokih performansi povećavaju bezbjednost vožnje emisijom optimalne količine svjetlosti. Pored toga, karakteriše ih atraktivan izgled.

Nepogrešiv.

Impresivni prednji dio vozila kojim dominira branik i prepoznatljiv izgled Mercedes-Benz farova daje X-Klasi izuzetno atraktivan izgled.

Individualna udobnost.

Sjedišta vozača i suvozača se mogu pojedinačno prilagoditi. Uz opciono dostupna kožna sjedišta, koja mogu biti u crnoj ili braon boji, X-Klasa postavlja nove standarde u eksluzivnosti materijala.

Klasa za avanturu.

Od udobnih prednjih sjedišta do intrument table – elegantna i pažljivo usklađena unutrašnjost X-Klase čini da se osjećate kao kod kuće.

Udobnost

Udobnost.

Snažan spolja, udoban unutra.

Kao najudobnija soba.

Paket udobnosti čini unutrašnjost vozila mjestom za relaksaciju: električno podjesiva sjedišta sa lumbalnom podrškom za vozača i suvozača, kao i tapacirung od ARTICO kože ručne izrade / DINAMICA mikro vlakana. Zahvaljujući THERMOTRONIC automatskoj klimi vozač i suvozač mogu podjesiti odvojene klimatske zone, u skladu sa njihom željama. Izuzetan sistem filtriranja spriječava prašinu i neprijatne mirise da uđu u kabinu. Pored toga, mreža sa zadnje strane prednjih sjedišta nudi mnoštvo prostora za odlaganje sitnica, poput mapa, časopisa i sl.

Izuzetna udobnost.

Udobno oslanjanje donosi izuzetnu udobnost vožnje i izvanredne performanse kako u gradskoj vožnji, tako i u off-road vožnji, a sve to uz veliki tovarni prostor.
Da bi postigla ove performanse, X-Klasa ima nezavisno oslanjanje i amortizere sa spiranim oprugama na prednjoj osovini u kombinaciji sa krutom zadnjom osovinom sa više upornih spona.

Informacije i zabava na putu

Uz pomoć multimedijalnog sistema X-Klase, bićete uvijek dobro informisani i dostupni.
COMAND Online[1] sa velikim ekranom od 21,3 cm (8,4’’) pruža uvid o stanju na putevima uživo, dok je korišćenje sistema jednostavno uz pomoć ergonomski oblikovanog touch pad-a ili putem glasovnih komandi koristeći sistem LINGUATRONIC.

Parking paket sa 360 stepeni kamerom.

Parking paket predstavlja izuzetnog pomoćnika prilikom parkiranja i manevrisanja zahvaljujući kameri od 360 stepeni i PARKTRONIC funkciji. Ova kamera omogućava vozaču da vidi okolinu vozila, kako iz ptičje perspektive, tako i predmete koji se nalaza ispod polja vidljivosti.

Na ovaj način, lako je uočiti sve prepreke prilikom parkiranja. Pored toga PARKTRONIC funkcija zvučno i vizuelno upozorava vozača o preprekama ispred i iza vozila, i na taj način pomaže spriječavanju eventualnih oštećenja vozila prilikom parkiranja.

Vaš pristup digitalnom svijetu Mercedes-Benza.

Uz pomoć Mercedes me connect funkcije, možete lako povezati Vaš mobilni telefon sa Vašim Mercedes-Benz vozilom. Čak i kada niste u vozilu, možete brzo i jednostavno pristupiti važnim informacijama o Vašem vozilu koristeći Mercedes me portal, ili Mercedes me mobilnu aplikaciju. Na primjer, Mercedes me vam daje informacije poput: očekivane cene sljedećeg servisa, trenutne lokacije Vašeg vozila. Pomoć u slučaju nesreće, kvara ili redovnog održavanja podižu nivo bezbjednosti vozača i putnika u vozilu.

Slike i filmovi

Slike i filmovi – X-Klasa.