Vito. Stvoren za svaki izazov.

Vito Vas vodi dalje – na putu, kao i ka uspehu Vaše kompanije. Po pitanju troškovne efikasnosti i kvaliteta, Vito je pravi izbor, kao i po pitanju fleksibilnosti i sigurnosti.

Jedan za sve.

Vito Tourer i Vito Panel predstavljaju odličan izbor za prijevoz putnika ili prijevoz materijala. Ukoliko Vam je potrebno vozilo za kombinovani prijevoz putnika i materijala, Vito Mixto je idealno rješenje.

Različiti, kao i Vaši zadaci.

Vito je dostupan u tri dužine – kompaktni, dugi i extra dugi.

Unaprijedite poslovanje.

Ukoliko se odlučite za Vito, možete odabrati pogon na prijednje točkove, pogon na zadnje točkove, kao i pogon na sve točkove.

Budite opušteni.

Sa elektromehaničkim servo upravljačem, udobnim podešavanjem šasije i nezavisnim oslanjanjem, možete uživati u efikasnosti i udobnosti u vožnji.

Uživajte u radu.

Prostrana unutrašnjost Vita čini Vaše radno okruženje izuzetno prijatnim. Takođe, unutrašnjost je dodatno unaprijeđena praktičnim odeljcima za odlaganje i skladištenje.

Dovoljno prostora za sve.

Sa dužinom tovarnog prostora do 3,061 mm i zapreminom tovarnog prostora do 6,6 m3 Vito može poneti do 1,044kg u tovarnom prostoru.

Optimalno osiguranje tovara

Šine za pričvršćenje tereta na podu tovarnog prostora i vezice na bočnom zidu nude fleksibilne opcije za osiguranje tovara.

Sveobuhvatni talenat.

U zavisnosti od dužine vozila, možete dodati i treći red sjedišta po potrebi. Dakle, možete udobno smestiti do 9 putnika. Ukoliko je potrebno više tovarnog prostora, zadnja klupa se može jednostavno ukloniti i na taj način brzo proširiti tovarni prostor.

Serijska i dodatna oprema

Sigurnost

LED Intelligent Light System

Kamera za vožnju unazad

Lak pristup tovarnom prostoru

Optimalno osiguranje tereta

Zadnja dvokrilna vrata

Furgon

Njegova specijalnost je transport tovara. Siguran u obavljanju zadataka, idealan za predstavljanje Vaše firme.

Mixto

Ukoliko želite istovremeno prijevoziti putnike i robu, ekonomični i pouzdani Mixto je idealan izbor.

Tourer

Specijalista za profesionalni prijevoz putnika. Kreiran za maksimalnu svestranost i udobnost.

Lokator distributera

Pronađite najbližeg prodavca