V-Klasa i Marco Polo.

Živopisnija nego prije.

Spremite se za uzbudljive dane. I noći.

Dve opcije sa beskrajnim mogućnostima. V-Klasa i Marco Polo. Sa do osam sjedišta ili pet udobnih mjesta za spavanje – i avantura može da počne.

V-Klasa RISE

V-Klasa RISE.

V-Klasa RISE nudi odličan odnos cene i performansi. Novi model se fokusira na osnovne Mercedes-Benz karakteristike – puno varijabilnosti, sigurnosti i konstantne povezanosti.

Motori i tehnički podaci

Motori i tehnički podaci

Efikasno uživanje u vožnji od 5.9 l/100 km [1].

Izuzetni motori – Izuzetno efikasni.

Agilnost i efikasnost – tri 4-cilindrična motora sa velikim obrtnim momentom impresioniraju svojim karakteristikama i niskom potrošnjom. Posebno u varijanti V 250 d sa 140 kW (190 ks) [V 250 d sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS. kombinovana potrošnja goriva: 6.0 l/100 km; kombinovana CO2 emisija: 158 g/km][5][*] snage i maksimalnog obrtnog momenta 440Nm nudi uživanje u vožnji uz nisku potrošnju. Overtorque tehnologija[6] kod V 250 d donosi dodatnih 10 kW (14 ks) i 40 Nm. Ubrzanje od 0 do 100 km/č iznosi impresivnih 9.1s. Iako raspolaže ovako impresivnim performansama potrošnja goriva je izuzetno niska, a inovativni BlueTEC katalitički konverter pomaže u zaštiti životne sredine.

Model Broj i raspored cilindara Zapremina
(cc)
Maksimalna snaga (kW pri okr/min)[2] Maks. brzina
(km/h)
Kombinovana potrošnja goriva
(l/100 km)[3][4]
Kombinovane CO2 emisije
(g/km)[3][*]
V 200 d 4/R 2143 100/3800 183 [181] 6.5 [6.1] 171 [159]
V 220 d 4/R 2143 120/3800 194 [195] 6.1 [5.9] 159 [154]
V 250 d 4/R 2143 140/3800 - [206] - [6.0] - [158]


[1] V 220 d sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva urban/extra-urban/kombinovana: 6.8/5.4/5.9 l/100 km; CO2 emisija kombinovana: 154 g/km; Klasa efikasnosti: A.
[2] U skladu sa direktivnom 80/1269/EEC u trenutno važećoj verziji
[3] Mogućnost izbora pneumatika.
[4] Prikazani rezulati su utvrđeni u skladu sa preporučenim mjernim metodama (Art. 2, br. 5, 6, 6a ili prema direktivi (EC) br. 715/2007 Pkw-EnVKV u trenutno važećoj verziji). Napomena: Rezultati se ne odnose na specifično vozilo i ne čine dio ponude; njihovo objavljivanje je samo u cilju mogućnosti upoređivanja sa drugim modelima. CO2 emisija po osnovu drugih energetskih izvora nije uključena u prikazane rezultate.
[5] V 250 d sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva urban/extra-urban/kombinovano: 6.9/5.5/6.0 l/100 km; CO2 emisija kombinovana: 158 g/km; Klasa efikasnosti: A.
[6] Provremeno povećanje snage i obrtnog momenta se može postići uz pomoć overtorque tehnologije, aktivacijom DYNAMIC SELECT moda “C”, “S” ili “M”.
[7] V 200 d sa BlueEFFICIENCY paketom u kombinaciji sa 7G-TRONIC PLUS. Potrošnja goriva urban/extra-urban/kombinovano: 6.8/5.7/6.1 l/100 km; CO2 emisija kombinovano: 159 g/km; Klasa efikasnosti: A.
[*] Više informacija o potrošnji goriva i CO2 emisiji možete pronaći u publikaciji “Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen” .

Mercedes-Benz Intelligent Drive

Mercedes-Benz Intelligent Drive.

Bez obzira da li se nalazite u saobraćajnoj gužvi, dugoj noćnoj vožnji ili nepoznatim putevima Vaša nova V-Klasa vam umnogome pomaže, posebno u stresnim situacijama. Koncept koji se nalazi iza ovoga, i koji svako putovanje Mercedes-Benz-om čini udobnim i bezbjednim naziva se Mercedes-Benz Intelligent Drive. Ipak, vrijeme koje provedete za volanom je Vaše vrijeme. Vrijeme za relaksaciju. Vrijeme da se napunite energijom. I da stignete bezbjedno na Vašu destinaciju.

COLLISION PREVENTION ASSIST.

COLLISION PREVENTION ASSIST[1] pomaže vozaču prilikom održavanja optimalne razdaljine između Vašeg vozila i vozila ispred Vas. U slučaju da sistem detektuje neodgovarajuće rastojanje, o tome će Vas obavestiti zvučnim signalom.

COLLISION PREVENTION ASSIST u slučaju da izostane reakcija vozača, aktivira Brake Assit BAS PRO koji povećava kočioni pritisak.

[1] COLLISION PREVENTION ASSIST je opciono dostupan za V-Klasu, V-Klasu AVANTGARDE i V-Klasu EXCLUSIVE. Takođe je dio opciono dostupnog paketa za pomoć vozaču.

LED Intelligent Light System.

Za optimalnu vidljivost LED Intelligent Light System se automatski prilagođava vremenskim uslovima, uslovima svjetlosti i vožnje.

Pored upadljivog izgleda, LED tehnologija donosi i veću sigurnost u noćnoj vožnji raspodijelom svjetlosti koja odgovara specifičnoj situaciji.

[1] LED Intelligent Light System je opciono dostupan za V-Klasu a dio standardne opreme za V-Klasu AVANTGARDE i V-Klasu EXCLUSIVE.

Abstands-Pilot DISTRONIC.

Distance-Pilot DISTRONIC smanjuje rizik od naleta i rasterećuje vozača, posebno na dugim putovanjima ili prilikom lošeg vremena.

Sistem za pomoć vozaču održava bezbjedno rastojanje između Vaše C-Klase i vozila ispred Vas. Konstantnim praćenjem vozila oko Vas, sistem je u stanju da reaguje na vrijeme i izbjegne sudar. Ukoliko za time postoji potreba, sistem može povećati brzinu Vašeg vozila.

[1] Distance-Pilot DISTRONIC je opciono dostupan za V-Klasu, V-Klasu AVANTGARDE i V-Klasu EXCLUSIVE.

Lane Keeping Assist.

Lane Keeping Assist [1] spriječava nastanak saobraćajnih nezgoda nehotičnim napuštanjem vozne trake. Lane Keeping Assist je aktivan od 60km/č.

Multifukncionalna kamera može detektovati voznu traku i detektovati nehotično napuštanje vozne trake. U tom slučaju sistem će upozoriti vozača kako bi se izbegla eventualna saobraćajna nezgoda.

[1] Lane Keeping Assist je opciono dostupan za V-Klasu, V-Klasu AVANTGARDE i V-Klasu EXCLUSIVE u kombinaciji sa opciono dostupnim paketom za pomoć vozaču.

Povezivanje

Povezivanje.

Vaša ulaznica u digitalni svijet Mercedes-Benz-a.

Najbolja veza sa Vašim vozilom – Mercedes me connect.

Uz pomoć Mercedes me connect funkcije, Vaš mobilni telefon i Vaš Mercedes-Benz mogu ostvariti fascinantnu vezu. Bez obzira da li ste na putu ili kući – Mercedes me connect vam može olakšati da pristupite podacima o vozilu, poput kilometraže, pritiska u pneumaticima i stanju rezervoara putem Mercedes me portala ili Mercedes aplikacije. Teledijagnostika, održavanje i upravljanje kvarovima kao i Mercedes-Benz hitni pozivi u slučaju nesreće brinu za Vašu bezbjednost.

Informacije o Vašoj destinaciji možete jednostavno poslati sa Vašeg mobilnog telefona Vašem Mercedes-Benz-u. Uz pomoć Informacija o stanju u saobraćaju možete dobiti informacije o stanju na putevima uživo, kao i o potencijalnim saobraćajnim gužvama koje mogu uticati na vrijeme potrebno da dođete na Vašu destinaciju.

Prijavite se i iskoristite servise koji mogu značajno olakšati Vaš svakodnevni život.

Kako da aktivirate Mercedes me connect servis.

Niko danas ne želi da se odrekne digitalnog komfora, pa ne moras ni ti. Jednostavno se prijavite na Mercedes-Benz portal. Čim se prijavite, Vaš Mercedes-Benz partner će povezati Vaš Mercedes-Benz nalog sa Vašim vozilom. Nakon toga, možete aktivirati željene aplikacije i usluge i deaktivirati ih u bilo kom trenutku. Veoma fleksibilno, vrlo lično. Bilo kada, bilo gdje.

Cjenovnik

Preuzmite Cjenovnik.

Pored cijene vozila i detaljnog opisa opreme, cjenovnik sadrži i spisak dodatne opreme za Vaš model Mercedes-Benz vozila.

Doživite V-Klasu.

Pronađite najbližeg prodavca.

Servisni paketi

Servisni paketi.

Uživajte u životu. Mi smo tu za Vaš Mercedes-Benz.

  • Bezbjedno:
    Vaš Mercedes je u najboljim rukama sa nama – i uvijek je savršeno održavan.
  • Planiranje:
    Kontrola troškova putem fiksnih mjesečnih rata i transparentnosti troškova.
  • Opušteno:
    Oslonite se na svoje vozilo – i uživajte u putovanju.

Bez obzira da li se radilo o produženoj garanciji ili paketu: Mercedes-Benz servisni ugovori pružaju pravo rješenje za svaki zahtjev i svaki budžet. Riješite se dodatnih troškova servisa jer su neočekivane popravke, održavanje ili rezervni dijelovi već pokriveni u zavinosti od servisnog paketa. Oslonite se na kvalitet Mercedes-Benza uz usluge našeg ovlašćenog servisa sa originalnim Mercedes-Benz dijelovima.