Unimog U 4023 – U 5023.

Apsolutna off-road dominacija.

Unimog U 4023 / U 5023 karakterišu izuzetne off-road mogućnosti, ali i kompaktan dizajn, praktičnost, izuzetna dinamičnost, neuporediva snaga i pouzdanost.

UVOD

Na svim terenima – kao kod kuće.

Unimog je idealna mašina za rad u najtežim uslovima sa izuzetnim mogućnostima kako na putu, tako i off-road. Njegove sposobnosti i mogućnosti proizilaze iz mnoštva tehničkih unaprijeđenja, poput fleksibilnog lestvičastog rama, pogona na sve točkove sa blokadom diferencijala u obe osovine, kao i automatskog centra za kontrolu pneumatika.

Unimog je idealan partner za najteže zadatke, uključujući šumske požare, operacije spašavanja ili održavanja naponskih linija. Unimog će bezbjedno dovesti ljude i opremu na radno mesto.

DIZAJN ŠASIJE.

Apsolutno dominantan.

Dizajn šasije Unimog U 4023/U 5023 nije samo jedinstven, već je neuporediv.
Fleksibilni lestvičasti ram sa cevastim popriječnim elementima obezbjeđuje krutost kada je to neophodno, kao i izuzetnu torzionu fleksibilnost tokom off-road upotrebe. Čak i pri nagibu osovine od 30º u odnosu na noseću konstrukciju, UNIMOG zadržava svoju sposobnost da pruži bezbjednu i kontrolisanu vožnju.

UDOBNOST PRI RADU

Jedinstveno udoban.

Da li biste se prije odlučili za izuzetne off-road karakteristike ili za udobnost pri radu? Sa Unimog U 4023 / U 5023 dobijate i jedno i drugo! Počevši od prostrane, klimatizovane kabine pa sve to automatske promjene stepena prijenosa uz pomoć AutomaticShift – Unimog čini sve kako bi obavljanje najzahtjevnijih poslova bilo izuzetno udobno.

POUZDANOST

Oslonite se na Unimog u najtežim uslovima.

Što je teren teži to je bitnije da na raspolaganju imate pouzdano i bezbjedno vozilo – a to znači Unimog U 4023 / U 5023. Snažni materijali, izuzetan kvalitet izrade, kao i vrhunske tehnologije čine Unimog spremnim za svaki zadatak.