Unimog U 216 – U 530

Savršeno obavljen posao – iz prve.

Jedino komercijalno vozilo koje se može uspešno suočiti sa svakim izazovom: jedinstveno svestran Unimog U 216 – U 530. Šta to čini ovo vozilo bruto težine 7,5 tona drugačijim od drugih komercijalnih kamiona?

UVOD

Svjestranost na najvišem nivou.

Unimog se može oprijemiti za obavljanje specijalizovanih zadataka bolje nego i jedno drugo vozilo u serijskoj proizvodnji. Na putu, Unimog se kreće brzinom uobičajenom za kamione – 90 km/č, ali istovremeno, Unimog nudi i pogon na sve točkove za off-road vožnju. Sa svojim pouzdanim rezervama snage motora, možete se osloniti na Unimog u svakoj situaciji.

Od profesionalaca za profesionalce koji zahtjevaju izuzetne performanse po pristupačnoj cjeni, za poslove tokom cele godine.

DIZAJN ŠASIJE.

Savladajte i najzahtjevnije terene.

U 216 – U 530 Unimog dizajn šasije je bez premca. Možemo reći da ništa ne može spriječiti Unimog u obavljanju posla bezbjedno, produktivno, efikasno i ekonomično.

DODACI

Neograničene mogućnosti.

Unimog U 216 – U 530 je dizajniran, prije svega, kao profesionalni nosač dodatnih mašina, što ga čini savršenim za skoro neograničeni broj primjena. Sa tri tačke za povezivanje i dodatnom oblasti za montažu karoserije, Mercedes-Benz Unimog se dokazao kao jedinstvena i svestrana platforma. Unimog je idealan radni paket.

KABINA

Bezbjedno radno okruženje.

Inovativna Unimog U 216 – U 530 kabina je moderna, prostrana i udobna za cjelodnevni rad. Iako Unimog karakterišu kompaktne dimenzije, unutrašnjost vozila je izuzetno prostrana i funkcionalna.