Bez obzira na transportne zadatke koji su ispred Vas – novi Sprinter je spreman za njih.

Naši kupci suočavaju se sa specifičnim izazovima koje moraju svakodnevno savladavati u svom poslu. Kako se broj zateva iz dana u dan sve više povećava, tako je i sve više varijanti Sprintera Furgona kako bismo te zahtjeve ispunili.

Prijednosti na koje možete računati:

Vozila sa novim pogonom na prijednje točkove donose povoljnu početnu cenu, dodatni tovarni kapacitet i nižu utovarnu ivicu u odnosu na vozila sa pogonom na zadnje točkove. Vozači će uživati u inteligentnom upravljanju i jedinstvenom konceptu ekrana, koji se može savršeno uskladiti sa njihovim potrebama – kao i izbor multimedijalnih i pomoćnih sistema. Pored toga, vodili smo računa da sačuvamo sve ono najbitnije.

Zahvaljujući inovativnom pristupu i više od 20 godina iskustva, novi Sprinter se ponovo izdvaja kao naprijedno, efikasno i pouzdano mobilno rješenje, koje daje vrijednost Vašoj kompaniji.

Mercedes-Benz Vans. Born to run.

100% za Vas.

Novi Sprinter.

Vizuelno atraktivan, u poslu savršen

Dizajn novog Sprintera.

Zašto ne biste izgledali dobro dok radite? Ovo je bio osnovni razlog zašto smo dizajn koncept “Sensual Purity” iz putničkih automobila primenili i na novi Sprinter.

Novi Sprinter karakteriše izuzetno privlačan izgled, jednostavne ali moderne površine i izbalansirane proporcije. Posebno treba naglasiti: karakterističan izgled prijednjeg dijela vozila sa velikom, centralno pozicioniranom, Mercedes zvezdom.

Unutrašnjost vozila je u potpunosti redizajnirana i karakteriše je savršeni balans između funkcionalnosti i ljepote.

Održiva i svjestrana spoljašnjost.

Moderan dizajn ima pozitivan uticaj na aerodinamičnost vozila, što vodi većoj efikasnosti u potrošnji goriva.

Opcije za individualizaciju uključuju LED High Performance svjetla sa parcijalnim LED zadnjim svijetlima, hromiranu rješetku hladnjaka i naplatke od lake legure, kao i branike i druge dijelove u boji vozila.
Dostupan je širok spektar završnih boja, kao i specijalne završne boje. Sve ovo je moguće zahvaljujući dizajnu vozila koji omogućava izuzetan stepen individualizacije, a samim tim, i mogućnost da kreirate izgled vozila koji će biti savršeno usklađen sa Vašom kompanijom.

Prijatna unutrašnjost idealna za rad.

Unutašnjost Sprintera je uvek bila posebno iskustvo .

Udobna i funkcionalna unutrašnjost novog Sprinetra je obogaćena širokim spektrom dodataka i opreme koja se može prilagoditi Vašim zahtjevima i potrebama. Možete odabrati različitu oprema za komunikaciju i zabavu, na primjer, počevši od držača za mobilni telefon, pa sve do Mercedes-Benz audio sistema sa USB i Bluetooth® opcijama ili multimedijalni sistem sa velikim ekranom visoke rezolucije osjetljivim na dodir, navigacijom sa 3D mapama i integracijom za pametne telefone. Prostor za odlaganje je redizajniran i može se implementirati kao modularni sistem, tj. može sadržati opciono dostupni poklopac ili držač za čaše.

Za prijatnije temperature u vozilu.

Za prijatnije temperature u vozilu, možete odabrati poluautomatski klima uređaj ili automatski klima uređaj. Za putničku kabinu na raspolaganju su Vam tri različita krovna klima uređaja.

Ove i druge pakete oprema kreirali smo kako bi se vozač i putnici u novom Sprinteru osjećali kao kod kuće.

Opušteni u mobilnoj kancelariji.

Multimedijalnim sistemom možete upravljati putem ekrana visoke rezolucije, osjetljivim na dodir, ili putem kontrolnih tastera na multifunkcionalnom upravljaču. Sve kontrole su lako dostupne i intuitivne. Obzirom da su digitalna rješenja postala sastavni dio modernog poslovnog sveta, opremili smo novi Sprinter sa integrisanim komunikacionim modulom koji pruža tehničku osnovu za konstantnu internet vezu u vozilu. Ovo omogućava korišćenje trenutnih i budućih Mercedes PRO usluga. Ove usluge pružaju razne prednosti, počevši od optimizacije rada, preko kontrole održavanja i vođenja digitalnog zapisnika što u potpunosti eliminiše potrebu za papirom.

Impresivna svjestranost novog Sprintera.

Možete se odlučiti za jednu od četiri varijante motora, sa puno dodatne opreme, kao i odabrati varijantu oslanjanja uz rješenja po mjeri za svaku delatnost. Ovo Vam omogućava da konfigurišete vozilo bruto težine do 5500 kg. Sprinter Tourer ima mjesta za 8 putnika, pored vozača. Sprinter Furgon pruža tovarni prostor zapremine do 17 m3. Po potrebi prikolica težine do 3500 kg se može dodati – uz dozvoljenu kombinovanu težinu do 5500 kg.

Ostali pomoćni sistemi u novom Sprinteru.

Možete izabrati između tri tipa kamera, počevši od kamere za vožnju unazad sa prikazom slike u unutrašnjem retrovizoru, pa do 360 stepeni kamere. Ovi sistemi dodatno unaprijeđuju prijeglednost. Opciono dostupna LED High Performance svetla pružaju optimalnu osvetljenost u mraku.

Ukoliko dođe do saobraćajne nesreće, vazdušni jastuci u serijskoj opremi će zaštititi vozača. Pet dodatnih vazdušnih jastuka su dostupni za vozača i suvozača, na Vaš zahtjev.

Lokator distributera

Pronađite najbližeg prodavca