Izdvojeni detalji

Izdvojeni detalji.

Otkrijte fascinantne karakteristike.

Moderan stil u potpuno novom sjaju.

Dozvolite sebi da se oduševite zadnjim dijelom S-Klase Coupé. Apsolutni fokus: redizajnirana zadnja svjetla sa inovativnom OLED tehnologijom. Ultimativni dizajn i danju i noću.

Čarobno iskustvo vožnje.

Dejstvo bočnih sila je značajno smanjeno. Ovo omogućava dinamičko oslanjanje  MAGIC BODY CONTROL sa ROAD SURFACE SCAN sistemom.

Fascinantna automatizacija.

Instiktivno znate šta je pravi izbor. Nova S-Klasa Coupé to dokazuje sistemima za pomoć vozaču koji još brže mogu analizirati podatke i automatski reagovati.

Vaš lični asistent.

Mercedes-Benz je posebnu pažnju posevetio uslugama povezivanja. Vaše vozilo Vas savetuje, obavlja telefonske pozive, preporučuje, pravi rezervacije i još mnogo toga.

Dozvolite sebi da se zaljubite.

Ambijentalno osvjetljenje omogućava putnicima da uživaju u deset eksluzivnih boja unutrašnjeg osvjetljenja a novi upravljač sa kontrolorom omogućava lako upravljanje jednostavnim dodirom.

Dizajn vozila

Dizajn vozila.

Sportska elegancija, obogaćena modernim luksuzom.

Sportska elegancija, pretočena u oblik.

Redizajnirana zadnja svjetla sa OLED tehnologijom zrače svojim homogenim površinama. Ekskluzivni dvostruki izduvi su elegantno hromirani, a Mercedes-Benz zvezda postavljenja na čistu površinu. Prednji dio vozila naglašava dinamiku i eleganciju vozila. Fokus je na dijamantskom dizajnu rešetke hladnjaka, kao i na LED svjetlima visokih performansi koja mogu biti obogaćena Swarovski kristalima (opciono dostupno).

Fascinantna izrada.

Novi touchpad donosi nesvakidašnju lakoću upravljanja jednostavnim dodirom. Futuristički multimedijalni ekran visoke rezolucije obogaćuje unutrašnjost, dok visokokvalitetni materijali donose izuzetnu udobnost i uživanje u vožnji. Svaki detalj nove S-Klase Cabriolet odiše strašću automobilskog inženjeringa. Takođe, tu je i novi sportski trokraki volan, kao i elegantno hromirani ukrasni elementi. Posebno i eksluzivno – kao što je i sama S-Klasa Cabriolet.

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG ne samo da razvija vozila visokih performansi, već i pruža objećanje da će uvijek ići korak dalje u razvoju novih tehnologija, kako bi razvijao jedinstvene automobile za jedinstvene ljude.

Zapanjujući pogon sa

450 kW

Od 0 do 100 km/č za

3,5 s

Mercedes-AMG S 63 4MATIC+: Potoršnja goriva gradska/na otvorenom/kombinovana: 13,6/8,0/10,1 l/100 km, Kombinovana CO2 emisija: 229 g/km[2][3]

Pogon od

463 kW

Von 0 auf 100 km/h in

4,1 s

Mercedes-AMG S 65: Potoršnja goriva gradska/na otvorenom/kombinovana: 17,1/8,9/12,0 l/100 km, Kombinovana CO2 emisija: 272 g/km

[1]

Podaci o maksimalnoj snazi i maksimalnom brtnom momentu su u skladu (EG) Nr. 715/2007 sa izmjenama i dopunama.

[2]

Prikazane vrijednosti su izmjerene na osnovu “NEDC CO2 nivoa” u skladu sa prilogom br. 2 EU regulative (EU) 2017/1153, i u skladu sa Aneksom XII Regulative (EC) No 692/2008. Potrošnja goriva je izračunata na osnovu ovih vrijednosti. U skladu sa pravnim izmjenama relevantnih mjernih metoda, vrijednosti se mogu razlikovati u odnosu na vrijednosti prilikom registracije vozila, ili u slučaju obračuna odgovarajućeg poreza. Vrijednosti se ne odnose na određeno vozilo, niti predstavljaju dio ponude, već su samo informativnog karaktera, radi poređenja različitih modela. Takođe, vrijednosti variraju i u zavisnosti od odabranog paketa opreme.

[3]

Dodatne informacije o potrošnji goriva i CO2 emisijama novih putničkih automobila možete pronaći u vodiču pod nazivom „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen“ dostupnog na svim prodajnim mjestima DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) potpuno besplatno.

designo

designo – Luksuz u svakom detalju.

Vaše ideje postaju stvarnost.

Ekskluzivan designo paket dodatne opreme može dodatno unaprijediti izgled i udobnost Vašeg vozila. Impresivne boje spoljašnjosti kao i najkvalitetniji unutrašnji estetski detalji učiniće Vašu vožnju uzbudljivijom.

Pažljivo odabrani materijali i težnja ka savršenstvu garantuju Vam nešto sasvim posebno.

designo.

Individualizacija u najlepšoj formi.

Slike i filmovi

Slike i filmovi – S-Klasa Coupé.