dizajn vozila

Dizajn vozila.

Ništa nije uzbudljivije od sjedinjavanja suprotnosti. Snaga i estetika. Dinamika i funkcionalnost. SUV i Coupe.

Budite zahtjevni.

GLC Coupé prevazilazi sva očekivanja. Baziran na pionirskim idejama. Doživi funkcionalnu sposobnost.

Neuporedive karakteristike.

Netipičan SUV, Netipičan Coupé. Pravi Mercedes. Kreiran da prevazilazi očekivanja.

Novi standardi po pitanju vrijednosti.

Ekskluzivna sjedišta, nevjerovatne boje, veliki ekrani: koji drugi SUV nudi toliko?

Moderni luksuz.

Doživite najbolje materijale u unutrašnjosti vozila i eksluzivnim dekorativnim elementima.

Udobnost

Udobnost.

Više prostora i više fleksibilnosti u odnosu na druge konvencionalne sportske kupee. Udobnije, kvalitetnije, bolje. Koji drugi Midsize Sport Utility Coupé može ponuditi toliko prostora?

Sjedite više, vozite udobnije.

Pogledajte dalje, uživajte u pogledu.

Lakše povezivanje, ponesite sve sa sobom.

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG.

AMG vozila visokih performansi – Fascinacija u čistoj kulturi.

Vozne performanse. Autentična dinamika vožnje zahvaljujući tipičnoj AMG DNK. Mercedes-AMG vam daje objećanje – da će uvijek ići korak dalje; da će praviti izuzetne automobile za izuzetne ljude. Dobrodošli u svijet Mercedes-AMG.

3,0-Litarski-V6-Biturbo motor

270 kW[1]

Jednako uživanju u vožnji sa 367 KS.
Snažan start

4,9 s

od 0 do 100 km/č.

Potrošnja goriva Mercedes-AMG GLC 43 4MATIC: gradska/na otvorenom/kombinovana:11,5-10,9/7,5-7,0/8,9-8,4 l/100 km, Kombinovana CO2 emisija: 203-192 g/km.[2][3]

Zapanjujući pogon

450 kW

Od 0 do 100 km/č

3,5 s

Mercedes-AMG S 63 4MATIC+: Potrošnja goriva gradska/na otvorenom/kombinovana: 13,6/8,0/10,1 l/100 km, Kombinovana CO2 emisija: 229 g/km

[1]
Podaci o maksimalnoj snazi i maksimalnom obrtnom momentu su u skladu sa regulativom (EG) Nr. 715/2007, njenim izmjenama i dopunama.
[2]
Dodatne informacije o potrošnji goriva i CO2 emisijama novih putničkih automobila možete pronaći u vodiču pod nazivom „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen“ dostupnog na svim prodajnim mjestima DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) potpuno besplatno.

[3]
Prikazane vrijednosti su izmjerene na osnovu “NEDC CO2 nivoa” u skladu sa prilogom br. 2 EU regulative (EU) 2017/1153, i u skladu sa Aneksom XII Regulative (EC) No 692/2008. Potrošnja goriva je izračunata na osnovu ovih vrijednosti. U skladu sa pravnim izmjenama relevantnih mjernih metoda, vrijednosti se mogu razlikovati u odnosu na vrijednosti prilikom registracije vozila, ili u slučaju obračuna odgovarajućeg poreza. Vrijednosti se ne odnose na određeno vozilo, niti predstavljaju dio ponude, već su samo informativnog karaktera, radi poređenja različitih modela. Takođe, vrijednosti variraju i u zavisnosti od odabranog paketa opreme.

designo

designo – Luksuz u svakom detalju.

Vaše ideje postaju stvarnost.

Ekskluzivan designo paket dodatne opreme može dodatno unaprijediti izgled i udobnost Vašeg vozila. Impresivne boje spoljašnjosti kao i najkvalitetniji unutrašnji estetski detalji učiniće Vašu vožnju uzbudljivijom.

Pažljivo odabrani materijali i težnja ka savršenstvu garantuju Vam nešto sasvim posebno.

designo.

Individualizacija u najlepšoj formi.

Slike i filmovi

Slike i filmovi – GLC Coupé.