Dizajn vozila

Dizajn vozila.

Sportista off-road karakteristika.

Još atraktivniji: Spoljašnjost novog GLA.

Kada je u pitanju avantura, novi GLA je pravo off-road vozilo. Sa druge strane, po pitanju dizajna, GLA je skoro kao sportski coupé. Novi GLA se savršeno uklapa u Vaš život.

Eksluzivni dizajnerski elementi novog GLA će Vas ostaviti bez daha. Na raspolaganju su tri dizajnerske linije – Stil, Urban i AMG. Opciono dostupan je i Noćni paket.  Samo dozvolite Vašim idejama da budu slobodne.

Još vrijedniji: unutrašnjost novog GLA.

Za sve one kojima je potrebna pauza: Dobrodošli u novi GLA. Izbjegnite zastoje u saobraćaju zahvaljujući opciono dostupnoj navigaciji u realnom vremenu i opustite se uz sisteme pomoći vozaču u vožnji.

Uživajte u Vašim avanturama i podijelite to sa svima – ova opcija je dostupna zahvaljujući sistemima za povezivanje, i aplikacijama za dijeljenje informacija. Takođe, možete izabrati između dva paketa opreme, koji između ostalog, sadrže i opciono dostupna sportska sjedišta i  ukrasne elemente.

Raspoloživost opreme zavisi od motora i odabrane konfiguracije. Ove informacije možete pronaći u odgovarajućim informacijama o opremi.

Mercedes-AMG

Mercedes-AMG.

AMG vozila visokih performansi – Fascinacija u čistoj kulturi.

Vozne performanse. Autentična dinamika vožnje zahvaljujući tipičnoj AMG DNK. Mercedes-AMG Vam daje objećanje – da će uvijek ići korak dalje; da će praviti izuzetne automobile za izuzetne ljude. Dobrodošli u svijet Mercedes-AMG.

Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC

Mercedes-AMG GLA 45 4MATIC: Kombinovana potrošnja goriva: 7,4 l/100 km, kombinovana CO2 emisija: 172 g/km[1]

[1]
Dodatne informacije o potrošnji goriva i CO2 emisijama novih putničkih automobila možete pronaći u vodiču pod nazivom „Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch die CO2-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen“ dostupnog na svim prodajnim mjestima DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH (www.dat.de) potpuno besplatno.

designo.

designo – Luksuz u svakom detalju.

Vaše ideje postaju stvarnost.

Ekskluzivan designo paket dodatne opreme može dodatno unaprijediti izgled i udobnost Vašeg vozila. Impresivne boje spoljašnjosti kao i najkvalitetniji unutrašnji estetski detalji učiniće Vašu vožnju uzbudljivijom.

Pažljivo odabrani materijali i težnja ka savršenstvu garantuju Vam nešto sasvim posebno.

designo.

Individualizacija u najlepšoj formi.

Slike i filmovi

Slike i filmovi – E-Klasa Limuzina.