dizajn vozila

Dizajn vozila.

E-Class Coupé je odličan primjer filozofije Mercedes-Benz dizajna. Ona obuhvata moderan stil i elegantne sportske linije. Uz savršene proporcije i atletski stil, E-Klasu morate primjetiti – i to uz oduševljenje.

Dizajn filozofija “Sensual Purity”.

Moderan Coupé koji ostavlja bez daha.

E-Klasa Coupé kombinuje savršene proporcije sa sportskim detaljima.

Udobnost

Udobnost.

Uživajte u Mercedes-Benz modernom luksuzu.

Prostor koji impresionira.

E-Klasa Coupé raspolaže zaista izuzetnim prostorom, imajući u vidu da je u pitanju kupe. Savršeno je pogodan za četiri osobe u skladu sa tradicijom eksluzivnog Gran Turismos.

Osjećajte se kao kod kuće.

Putem prijatnog indirektnog svjetla, ambijentalno osvjetljenje stvara jedinstvenu atmosferu u unutrašnjosti vozila. Uskladite ambijentalno osvjetljenje sa svojim raspoloženjem izborom između 64 boje. Ambijentalno osvjetljenje se u potpunosti bazira na LED tehnologiji i može se prilagoditi putem multimedijalnog sistema, kao i potpuno ugasiti.

THERMOTRONIC donosi tri individualne klimatske zone.

Svaki putnik u E-Klasi može uživati u individualno podešenoj klimi, obzirom da su na raspolaganju tri individualne klimatske zone. Vozač i suvozač mogu samostalno da regulišu temperaturu i distribuciju vazduha, dok se u zadnjem dijelu vozila nalazi zasebno podešavanje.

Za udoban rad: Touchpad.

Putem touchpad-a osjetljivog na dodir funkcije multimedijalnog sistema mogu se intuitivno kontrolisati jednim pokretom prsta. Kao dodatna opcija na raspolaganju vam je i glasovna kontrola.

Izuzetno ljubazan – Sigurnosni pojas.

U E-Klasi proces vezivanja sigurnosnog pojasa je dodatno olakšan. Po ulasku u vozilo pojas se automatski pomjera radi lakšeg vezivanja.

Burmester® – Oseti dobar zvuk.

Sa Burmester® High-End 3D-Surround zvučnim sistemom uživajte u fascinantom trodimenzionalnom zvučnom iskustvu u unutrašnjost Vaše E-Klase Coupé. Za ovo nesvakidašnje iskustvo zadužena su 23 specijalno dizajnirana zvučnika.

designo

designo – Luksuz u svakom detalju.

Vaše ideje postaju stvarnost.

Ekskluzivan designo paket dodatne opreme može dodatno unaprijediti izgled i udobnost Vašeg vozila. Impresivne boje spoljašnjosti kao i najkvalitetniji unutrašnji estetski detalji učiniće Vašu vožnju uzbudljivijom.

Pažljivo odabrani materijali i težnja ka savršenstvu garantuju Vam nešto sasvim posebno.

designo.

Individualizacija u najlepšoj formi.

Slike i filmovi

Slike i filmovi – E-Klasa Coupe.