NOVI ACTROS

Nova dimenzija udobnosti.

Redizajnirani Actros daje potpuno novo značenje konceptu slobode i pokreta u Vašem svakodnevnom radu.

UVOD

Nova dimenzija udobnosti.

Moderna radna stanica i atraktivan prostor za život, zajedno sa prostorom za spavanje – sve ovo Vam donosi redizajnirana kabina vozača u novom Actros-u.

Impresivna visina kabine od 2.13m i mnoštvo prostora za odlaganje stvari Vam donosi izuzetnu slobodu. Novi Actros postavlja nove standarde i kada je u pitanju širina kabine: opciono dostupna nova kabina širine 2300 mm.

Novi Actros donosi i unaprijeđena ergonomska rješenja, nova sjedišta i multifunkcionalni upravljač. Sve komande su intuitivne i lako dostupne.

RADNI KOMFOR U UNUTRAŠNJOSTI VOZILA

Izuzetni uslovi rada.

Osjećajte se odlično u Vašoj radnoj stanici. Da bi vozač bio relaksiran i uživao u svakodnevnom radu, ovo je najbitniji uslov. Ujedno, ovo je bio i glavni motiv prilikom razvoja vozačeve radne stranice novog Actrosa.

Redizajnirana radna stanica novog Actrosa je kreirana tako da odgovori svim zahtjevima vozača i ponudi optimalne radne uslove. Unaprijeđena ergonomska rješenja i komande na dohvat ruke: počevši od dugmeta za paljenje/gašenje motora, prekidača na instrument tabli, pa sve do mjenjača. Multifunkcionalni upravljač se može podjesiti u vertikalni položaj putem prekidača, i na taj način olakšati ulazak u vozilo. Ukratko: novi Actros Vam omogućava da se koncentrišete samo na posao.

SJEDIŠTA

Redizajnirana sjedišta.

Sva sjedišta su kompletno redizajnirana. Rezultat: izuzetne mogućnosti prilagođavanja sjedišta, inuitivno raspoređene i lako dostupne kotrole. Redizajnirano sjedište novog Actrosa postavlja nove standarde u dugolinijskom transportu.

U novom Actrosu možete odabrati standardno sjedište, luksuzno sjedište ili klimatizovano sjedište. Kožna sjedišta su opciono dostupna.

• Luksuzno sjedište

• Klimatizovano sjedište.

• Masažna funkcija.

• Presvlake sjedišta.

RADNI KOMFOR I SPOLJAŠNJOST

Odlični uslovi rada. Čak i kada je u pitanju spoljašnjost vozila.

Za izuzetnu udobnost u radu, pored unutrašnjosti vozila, bitna je i spoljašnjost vozila. Novi Actros postavlja standarde i u ovoj kategoriji.

Bezbjedan pristup kabini.
Veliki ugao otvaranja vrata kao i velike ručice na obe strane vozila olakšavaju pristup kabini. Novo osvjetljenje stepenika povećava bezbjednost prilikom ulaska u vozilo.

Bezbjedno i udobno.
Dodatnu pogodnost predstavlja stepenik iza kabine koji olakšava obavljanje određenih poslova poput kačenja pojedinih dodataka.

SPAVANJE

Udobno spavanje.

Veća udobnost na putu.
Novi dizajn unutrašnjosti omogućava maksimalnu relaksaciju prilikom pauza.

Udobno spavanje.
U potpunosti redizajnirana sjedišta novog Actrosa postavljaju nove standarde u kategoriji udobnosti. Svojim dimenzijama i kvalitetom garantuju miran san.

PORJEĐENJE KABINA

Kabine u skladu sa Vašim potrebama.

Zahvaljujući širini od 2500 mm i 2300 mm kao i dužini od 2300 mm, novi Actros je optimalno rješenje za sve tipove dugolinijskog transporta.